x

*گواهي موقت صرفا پس از انجام مراحل فارغ‌التحصيلي و اتمام مراحل تسويه حساب صادر مي‌شود.
تسويه حساب شامل تکميل گزارش 522 و تاييد دريافت دفترچه قسط براي دانشجويان داراي بدهي رفاه (پردازش 15110 سيستم گلستان)
* مشخص بودن وضعيت نظام وظيفه (کارت پايان خدمت، کارت معافيت دائم، گواهي اشتغال به خدمت، برگه آماده به خدمت بدون غيبت، گواهي اشتغال به تحصيل در مقطع بالاتر با درج شماره و تاريخ کلاسه معافيت تحصيلي) برای آقايان.
* ارائه نامه انجام يا لغو تعهدات بورس يا تعهدات آموزش و پرورش (جهت دانشجويان بورسيه و متعهدين سازمان آموزش و پرورش)
* 7 الي 10 روز کاري پس از اتمام مراحل تسويه حساب، دانشجو مي‌تواند از طريق منوی پيشخوان خدمت سيستم گلستان درخواست ارسال پستي گواهي موقت را ايجاد نمايد تا پس از تاييد از طرف کارشناس مربوط و واريز هزينه پستي توسط دانشجو، ارسال شود.
دانشجوی مشمول مي‌تواند پس از اتمام مراحل تسويه حساب فقط درخواست ابطال معافيت تحصيلي نمايد.