x

براساس ابلاغیه شماره 97492/3/41 مورخ 05/08/1401 سازمان امور دانشجویان درخصوص الزام حضوردانشجویان در کشور،ویژه دانشجویانی که تمایل به آزادسازی از عدم کاریابی دارند به اطلاع می رساند:
می توانید با دردست داشتن اصل گذرنامه و اصل نامه عدم کاریابی به دانشگاه مراجعه کنید.اگر امکان مراجعه حضوری ندارید می توانید درخواست استعلام نمایید .جهت استعلام ، تصویرنامه کاریابی خود را به ایمیل grd@of.iut.ac.ir با عنوان ((شماره دانشجویی و ذکر(استعلام از پلیس مهاجرت))) برای دانشگاه بفرستید. داخل ایمیل آدرس و کدپستی محل سکونت و تلفن همراه خود را بصورت کامل وارد کنید.نامه استعلام به آدرس شما ارسال می گردد بعد از دریافت نامه به پلیس گذرنامه استان خود مراجعه کرده و جواب نامه را گرفته و برای دانشگاه ارسال فرمایید .بعد از آن درخواست شما در سامانه سجاد مورد بررسی قرار میگیرد.
درغیر اینصورت درخواست شما تایید نمی گردد.